Skip to main content

Aanbod

Coaching & training

Met onze trainingen en coachingstrajecten leveren wij intensieve en effectieve begeleiding, gericht op persoonlijk leiderschap en duurzame vitaliteit. We werken altijd vanuit de vraag die speelt in de organisatie.

Coaching

Onze individuele coachingstrajecten zijn preventief van aard en gericht op vitaliteit en persoonlijk leiderschap. Daarnaast bieden we intensieve, curatieve (behandelende) begeleiding bij uitval door stress- en spanningsgerelateerde klachten.

Praten alleen is niet genoeg. Inzicht alleen volstaat niet. Naast gesprekken zetten we daarom vooral interventies in. Dat betekent dat mensen ervaringsgericht en oplossingsgericht gecoacht worden met behulp van diverse werkvormen. Dit leidt tot een daadwerkelijke verandering.

Coaching

burn-out en
overspannenheid

Coaching

gezondheid en
vitaliteit

Coaching

persoonlijk
leiderschap
Verschillende disciplines

Het coachdoel en de gezondheid van iemand zijn leidend als het gaat om het betrekken van bepaalde disciplines bij het traject. We werken samen met professionals uit verschillende disciplines: coaching, haptonomie, acupunctuur, osteopathie, fysiotherapie en manuele therapie. Hiermee kunnen we altijd aandacht geven aan de fysieke, mentale en emotionele aspecten van de coachvraag. We zetten onder meer in: familieopstellingen, emotiewerk, lichaamswerk, oplossingsgericht werken, breinleren, NLP en cognitieve werkvormen.

Trainingen

Training

organisatie-
opstellingen

Training

persoonlijk
leiderschap

Training

gezondheid en
vitaliteit

Nieuwsgierig geworden?

Ja, ik wil graag meer weten over de coaching en training van Beter Vitaal.