Skip to main content

Gezondheid & vitaliteit

Duurzame vitaliteit

Gezonde organisaties hebben vitale werknemers. Organisaties die daar het belang van inzien, investeren in het persoonlijke leiderschap van hun medewerkers. Dit voorkomt dat zij uitvallen, bijvoorbeeld door stress.

Hoe zorg je voor duurzame vitaliteit en inzetbaarheid?

Het bewust worden van het eigen gedrag en de onderliggende drijfveren is een eerste stap naar duurzame vitaliteit. Die vitaliteit is vervolgens van invloed op andere mensen, teams en uiteindelijk op de hele organisatie.

Waarderen van gezondheid

Mensen gaan bloeien wanneer zij zich gewaardeerd voelen. Een van de manieren om dit te doen is aandacht besteden aan hun gezondheid en vitaliteit. Wij begeleiden directie, teams en individuele medewerkers hierbij. Samen werken we aan een visie op vitaliteit en persoonlijk leiderschap. Coaching en training zetten we in naar behoefte. Een aanpak met een stevig fundament en altijd met het resultaat voor ogen.

Wij komen graag langs om onze visie en aanpak rond vitaliteit te delen. Bel of mail voor een afspraak.

Training

vitaliteit

Coaching

vitaliteit
Vitaliteitsmatrix

Beter Vitaal ontwikkelde een model waarin alle componenten samenkomen die van invloed zijn op vitaliteit. Hierbinnen zijn fysiologie, conditionering, leefstijl en leefomgeving aan elkaar gekoppeld. Dit vormt de basis van onze coaching- en trainingsprogramma’s, die zorgen voor blijvende positieve effecten bij mensen en organisaties.

Nieuwsgierig geworden?

Mooi, want nieuwsgierigheid is de basis van iedere verandering. Bel of mail voor een afspraak en kom alles te weten over onze vitaliteitsmatrix en onze visie op vitaliteit.