Skip to main content

Gezondheid & vitaliteit

Persoonlijk leiderschap

Als we weten waar we staan er waar we naartoe willen en daar stappen in zetten, noemen we dat persoonlijk leiderschap. Op dat moment hebben we de kracht, de wil en het vermogen om ons leven op eigen wijze in te richten. Persoonlijk leiderschap gaat ook over het besef dat we zelf verantwoordelijk zijn. Dat betekent niet dat we overal invloed op hebben, maar wel dat we kunnen kiezen hoe we omgaan met verschillende situaties. We nemen de regie over onszelf.

Werken aan bewust zijn

Ervaringen uit het verleden en ook onze huidige omstandigheden bepalen veel van ons denken en doen. Vaak zijn we ons dat niet bewust. Door zicht te krijgen op elk van deze elementen, leren we waarom we denken en doen zoals we doen.

Met training, coaching, lichaams- en emotiewerk en met kennis en inzicht draagt Beter Vitaal eraan bij dat mensen in beweging komen.

Dit alles vraagt vooral een flinke dosis nieuwsgierigheid. Bel of mail voor een afspraak en maak kennis met onze visie op vitaliteit.

Training

persoonlijk
leiderschap

Coaching

persoonlijk
leiderschap
Vitaliteitsmatrix

Beter Vitaal ontwikkelde een model waarin alle componenten samenkomen die van invloed zijn op vitaliteit. Hierbinnen zijn fysiologie, conditionering, leefstijl en leefomgeving aan elkaar gekoppeld. Dit vormt de basis van onze coaching- en trainingsprogramma’s, die zorgen voor blijvende positieve effecten bij mensen en organisaties.

Nieuwsgierig geworden?

Mooi, want nieuwsgierigheid is de basis van iedere verandering. Bel of mail voor een afspraak en kom alles te weten over onze vitaliteitsmatrix en onze visie op vitaliteit.