Skip to main content

Training

Persoonlijk leiderschap

Via Beter Vitaal is het mogelijk om deel te nemen aan de ervaringsgerichte training NU! van Stichting Ruimhartig . Een training voor mensen die een eerste stap in de ontwikkeling van hun persoonlijk leiderschap willen maken.

De training NU! Is een intensief traject waarin groepsdynamiek, 1-op-1-gesprekken en de inzet van diverse werkvormen bijdragen aan bewustzijnsontwikkeling, vitaliteit en zingevingsvraagstukken.

Stichting Ruimhartig, Training NU

Beter Vitaal werkt samen met Stichting Ruimhartig. Elbert-Jan van Zetten is daar onder meer trainer/coach bij de Training NU! Dit is een training voor mensen die een eerste stap in de ontwikkeling van hun persoonlijk leiderschap willen maken. De training bestaat uit drie blokken van drie dagen en drie individuele coachgesprekken. Binnen de training werken we hoofdzakelijk ervaringsgericht en met diverse werkvormen.

De trainers zijn warm en betrokken in hun benadering. Daarbij laten ze zoveel van zichzelf zien dat ook het vertrouwen in jezelf groeit.

Lisette GeelCommunicatieadviseur, identiteitsonderzoeker

Meer weten?

Vanzelfsprekend komen we graag langs om onze visie op vitaliteit toe te lichten en om te praten over het specifieke vraagstuk binnen jullie organisatie.