Skip to main content

Coaching

Vitaliteit

In coachingstrajecten rond vitaliteit staan we stil bij de vraag: hoe kun je zelf zorgen dat je vitaal bent en blijft?

De trajecten draaien om gezond leven en werken in relatie tot het eigen gedrag. Waardoor is dat gedrag nu eigenlijk ontstaan en hoe kun je dit veranderen? Wij geloven dat het bewust worden van dit gedrag en de onderliggende drijfveren een eerste stap is naar duurzame vitaliteit.

Samen met de individuele medewerker werken we aan eigen verantwoordelijkheid en leiderschap voor duurzame en vitale inzetbaarheid. We dragen kennis over, gebruiken diverse coachvormen en trainen de medewerker om de behaalde resultaten te borgen. Hiermee houden we medewerkers die minder goed in hun vel zitten in het arbeidsproces. Ze blijven arbeidsgeschikt en onze aanpak resulteert in een verbetering van hun vitaliteit.

Opbouw traject

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de coachvraag en krijgen we het coachdoel helder. Ook bepalen we welke coach het beste bij de kandidaat past. Dit leggen we vast in een trajectvoorstel.

Resultaat telt

Onze aanpak is resultaatgericht. Dat betekent dat we werken met een coachdoel en een coachplan, waarin alles helder omschreven en vastgelegd is. We houden scherp in de gaten dat doelen behaald worden binnen een vast aantal omschreven gesprekken.

Nazorg

Mochten er na het traject nog vragen opkomen, neem dan gerust contact op. Dit valt binnen onze nazorg.

Een medewerker van onze organisatie ervoer belemmeringen in zijn werkzaamheden, functie en privéomstandigheden. Hij is nu zelfbewuster en zelfverzekerder en heeft handvatten gekregen om de patronen die niet helpend zijn, te doorbreken.

Angela KootRector A. Roland Holst College

Meer weten?

Meer informatie? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek over onze visie op vitaliteit en de trainingen en coachingstrajecten die we bieden.