Skip to main content

Coaching

Persoonlijk leiderschap

Waarom doe ik wat ik doe en hoe creëer ik daar een keuze in? Dat staat centraal in coachtrajecten rond persoonlijk leiderschap.

Persoonlijk leiderschap gaat over de verantwoordelijkheid willen en regie durven nemen in het eigen leven. We nodigen individuele medewerkers uit om nieuwsgierig te zijn, keuzes te maken en aan de slag te gaan.

Een drijfverenonderzoek aangevuld met diverse coachvormen stelt hen in staat een keuze te maken in hun gedrag. Daar waar mensen normaal gesproken automatisch reageren, is het nu mogelijk een bewuste keuze te maken. Dit draagt bij aan betere communicatie, constructievere samenwerking en effectiever leiderschap.

Opbouw traject

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we de coachvraag en krijgen we het coachdoel helder. Ook bepalen we welke coach het beste bij de kandidaat past. Dit leggen we vast in een trajectvoorstel.

Resultaat telt

Onze aanpak is resultaatgericht. Dat betekent dat we werken met een coachdoel en een coachplan, waarin alles helder omschreven en vastgelegd is. We houden scherp in de gaten dat doelen behaald worden binnen een vast aantal omschreven gesprekken.

Nazorg

Mochten er na het traject nog vragen opkomen, neem dan gerust contact op. Dit valt binnen onze nazorg.

Heb je er weleens over nagedacht dat jouw verlangen een deel van de weg die je gaat bepaalt?

Beter Vitaal

Meer weten?

Meer informatie? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek over onze visie op vitaliteit en de trainingen en coachingstrajecten die we bieden.